Håndlavede smykker med sjæl og betydning

Moving Spirit Soul Jewelry er smykker med særlig betydning, og min intention og vision er, at du som kvinde både bærer noget smukt på dig, som samtidig har en dybere mening end “almindelige” smykker.

Måske ser du dig selv som spirituel, måske ikke. Men hvert et smykke er skabt med hjertet, med det formål at du mærker kærligheden til dig selv og til livet. Derfor får du universelle/spirituelle symboler, engle, skønne krystaller med healende egenskaber (jeg har især en svaghed for rosakvarts – kærlighedens krystal) og smukke farverige perler der bringer godt humør.

jeg elsker at benytte ældgammel visdom i symbolerne, der minder os om hvem vi selv er og sætter os i kontakt med vores værdier og drømme, og kombinere det med det tidssvarende udtryk. 
Du har muligheden for at skabe og tiltrække alt hvad du drømmer om, når du tror på det. 

Det er det sidste vi indimellem glemmer, og derfor er hvert et symbol, krystal og design lavet til at huske dig på, at du fortjener det hele. Mit ønske med hver en kreation er, at det bringer noget godt frem i dig. 

Mine smykker og kollektioner skabes intuitivt og det betyder bl.a. at der ikke er sæsonudskiftinger som i den gængse smykke- og modebranche. Udtrykket i sjæle smykkerne og klassisk og tidssvarende, mens energien og betydningen er tidsløs, så du både er glad for at bære dem nu og i fremtiden.

Du er velkommen til at skrive dig op til nyhedsbrevet, øverst i boksen på forsiden hvor du får 15% i velkomstrabat, der gælder til hele webshoppen.

Du kan tro jeg glæder mig til at skabe noget smukt og sjælfuldt til dig. 
De bedste hilsener
Mette Jensen, Indehaver MovingSpirit

Det siger andre om smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry:

” Mette er meget dedikeret til det hun laver og hun sørger altid for at finde det bedste udtryk is ind valg af smykker. Et feminint meget enkelt og fint udtryk.
Det taler til kvinden der ikke vil være prangende, men blot have noget helt særligt.

Kærligst
Flora ” – https://www.livsbevidsthed.dk


” Det er helt fantastisk smykke, der både er smukt og virkningsfulde. Dem der vinder er virkelig velsignet. Ved det da jeg er den heldige ejer af dette unikke smykke. Du er en smuk sjæl, at du forære dem væk og laver dem.🙏👼❤ ” – Karen


” Kære Mette.

 
Mange tak for svar.
 
Jeg vil bestille de øreringe med fjer og perler 🙂
Jeg er SÅ glad for mine engleøreringe
 
Katja “

 
” Engleøreringene er ankommet – og de var absolut værd at vente på 🙌🏻😊! Tak!
 
Glæder mig til de to armbånd, jeg har bestilt, fra din fine kollektion af smukke smykker ✨
 
Bedste hilsner,
 
Lotte “

 

Smykkene kom nyttårsaften, og jeg er super glad for de😊Flott innpakket og med en hyggelig hilsen var det en fornøyelse å pakke de opp. Jeg bruker de hver dag.

MVH

Elin “


” Vi har modtaget de smukke halskæder og har dem allerede på og mærker den kærlige energi. Tak, du har gjort os begge så lykkelige – hav en fantastisk dag, hilsener fra Mette og Karen “


” Kære Mette,

Tak for de smukke armbånd- samt personlig levering. 
 
Ønsker dig en glædelig jul,
Claudia “

 
” Jeg har modtaget perlehalskæden i dag. Tak for meget fin behandling. Alt helt perfekt. God jul og godt nytår.

 

 
venlig hilsen
 
Helen “

” Kære Mette

Tusind tak for dit svar, det er vigtigt at spørge en man synes udstråler god energi, og det gør du.

Ønsker dig det allerbedste med dine smukke smykker.

Ha en vidunderlig dag.

Kærlig hilsen

Anette “