MovingSpirit Smykker er smykker som støtter dig i, at leve fra dét sted i dig – din sjæl – hvor der er fredeligt og harmonisk og samtidig stærkt.


– energimæssige tilstande som vi nemt kan glemme i en hektisk hverdag, der for mange mennesker er præget af stress og jag, samt frustration over ikke at være i stand til, at ændre på de områder der ikke fungerer optimalt. Meningen med livet er jo i bund og grund, at være glad og tilfreds, når vi vågner om morgenen og når vi lægger os til at sove – at det skal føles godt, at være dig.

I 2012 blev jeg nødt til at justere godt og grundigt om, i den måde jeg levede på, da jeg som mange andre i disse tider oplevede et massivt stress-knæk. Jeg tror at det er meget individuelt, hvordan det mærkes og opleves på egen krop, men for mig led jeg pludseligt – hvad der dengang føltes som fra det ene øjeblik til det andet, af angst og depression. Og det skræmte mig, at jeg, som jo var en kvinde med ben i næsen og glad af væsen, kunne falde så dybt ned i et hul. Jeg spurgte mig selv om, hvad det egentlig handlede om, og det var dybest set en helt forkert distribution af min energi, der havde ført mig dertil. Jeg måtte finde hjem i mig selv, hvilket især yoga hjalp mig til, og jeg skiftede efter kort tid karriereretning, fra salg og markedsføring i rejsebranchen til at undervise i yoga og meditation, så flere kunne få lov at mærke sig selv, deres krop og dybere ønsker for livet.

Jeg ønsker for mine medmennesker, og særligt dig som kvinde, der har svært ved at finde mening og ægte glæde, at du finder modet og den dybe selvkærlighed frem i dig selv, til at leve dét liv som giver mening for dig. At du passer på dig selv, som en løve-mor og får udlevet dét du ved, du skal her i dette liv – samtidig med, at du holder dig åben for alle de overraskelser og magi, der også venter på dig.

Derfor blev MovingSpirit Smykker senere skabt, da jeg vil give kvinder muligheden for at bære et smykke, der er mere end bare pynt. Når du bærer dem minder de dig om egen visdom, skønhed og skaberkraft, så du er støttet i at være den helt rette version af dig selv.

Det er ærgerligt, og i min optik ikke meningen, at livet skal bruges på meningsløs knokleri og en lunken hverdag uden den store passion. Og den tendens hersker desværre stadig i vores samfund, hvor mange mennesker putter sig selv i kasser, og lever et liv som er baseret på fornuft, fordi de ikke rigtig ser, at der kan være andre muligheder. Smykkerne med bl.a. Livets Træ, Lotusblomsten og Hamsa er ældgamle symboler, der husker dig på dit ypperste potentiale for (selv)kærlighed, overflod, ro, glæde, harmoni, visdom og personlig styrke, præcis som du er skabt til at leve ud fra. Kærligst
Mette Jensen, Indehaver MovingSpirit