Håndlavede smykker med sjæl og betydning

Moving Spirit Soul Jewelry er smykker med særlig betydning, og min intention og vision er, at du som kvinde både bærer noget smukt på dig, som samtidig har en dybere mening end “almindelige” smykker.

Måske ser du dig selv som spirituel, måske ikke. Men hvert et smykke er skabt med hjertet, med det formål at du mærker kærligheden til dig selv og til livet. Derfor får du universelle/spirituelle symboler, engle, skønne krystaller med healende egenskaber (jeg har især en svaghed for rosakvarts – kærlighedens krystal) og smukke farverige perler der både har symbolik og bringer glæde ind i tilværelsen.

jeg elsker at bringe den ældgamle visdom i symbolerne og krystallerne ind i smykkerne, så de bliver din påmindelse om hvem du selv er dybest inde og som du kan bruge praktisk til at få sat skub på dine store og små drømme.  Du har muligheden for at skabe og tiltrække alt hvad du ønsker dig, når du tror på det.

Det er det sidste vi indimellem glemmer, og derfor er hvert et symbol, krystal og design skabt til at huske dig på, at du fortjener det hele. Mit ønske med hver en kreation er, at det bringer gode følelser frem i dig og at du med det æstetiske, feminine og enkle udtryk, bærer noget der gør dig virkelig glad i hjertet og som passer til hver lejlighed. Kvalitet, omhyggelighed og dyb betydning er de vigtigste værdier, og det skal være en fantastisk oplevelse for dig at bestille et eller flere smykker her fra Moving Spirit Soul jewelry, fra du modtager pakken til du åbner den og bærer eller videregiver smykkerne. Den personlige oplevelse af at det føles unikt og anderledes end mainstream smykker fra stor-produktioner giver mange positive tilbagemeldinger og det gør mig både glad, ydmyg og taknemmelig. 

Mine smykker og kollektioner skabes intuitivt og det betyder bl.a. at der ikke er sæson-udskiftninger som i den gængse smykke- og modebranche, men at jeg udvider når der er noget nyt der ”banker på” i mig. Udtrykket i sjæle smykkerne og klassisk og tidssvarende, mens energien og betydningen er tidsløs, så du både er glad for at bære dem nu og i fremtiden, og at du har en følelse af at have noget personligt og meningsfyldt tæt på dig.
De bedste hilsener
Mette Jensen, Indehaver MovingSpirit