MovingSpirit Smykker er smykker som støtter dig i, at leve fra dét sted i dig – din sjæl – hvor der er fredeligt og harmonisk og samtidig stærkt.


– energimæssige tilstande som vi nemt kan glemme i en hektisk hverdag, der for mange mennesker er præget af stress og jag, samt frustration over ikke at være i stand til, at ændre på de områder der ikke fungerer optimalt. Meningen med livet er jo i bund og grund, at være glad og tilfreds, når vi vågner om morgenen og når vi lægger os til at sove – at det skal føles godt, at være dig.

I 2012 blev jeg nødt til at justere godt og grundigt om, i den måde jeg levede på, da jeg som mange andre oplevede et massivt stress-knæk. 

Pludselig, hvad der dengang føltes som fra det ene øjeblik til det andet, led jeg af angst og depression. 

Og det skræmte mig, at jeg, som jo var en kvinde med ben i næsen og glad af væsen, kunne falde så dybt ned i et hul. 

Jeg spurgte mig selv om, hvad det handlede om, og det var dybest set en helt forkert distribution af min energi, der havde ført mig dertil. Jeg måtte finde hjem i mig selv, hvilket især yoga hjalp mig til, og jeg skiftede efter kort tid karriereretning, fra salg og markedsføring til at undervise i yoga og meditation, så flere kunne få lov at mærke sig selv, deres krop og dybere ønsker for livet.

Jeg ønsker for mine medmennesker, og særligt dig som kvinde, der har svært ved at finde mening og ægte glæde, at du finder modet og den dybe selvkærlighed frem i dig selv, til at leve dét liv som giver mening for dig.

At du passer på dig selv, som en løve-mor og får udlevet dét du ved, du skal her i dette liv. Det er ærgerligt, og i min optik ikke meningen, at livet skal bruges på meningsløs knokleri og en lunken hverdag uden den store passion. Og den tendens hersker desværre stadig i vores samfund, hvor mange mennesker putter sig selv i kasser, og lever et liv som er baseret på fornuft, fordi de ikke rigtig ser, at der kan være andre muligheder. 

Jeg skabte Moving Spirit Soul Jewelry for at give kvinder muligheden for at bære et smykke, der er mere end bare pynt. Når du bærer dem minder de dig om egen visdom, skønhed og skaberkraft, så du er støttet i at være den helt rette version af dig selv ❤️

Tak fordi du er her.Kærligst
Mette Jensen, Indehaver MovingSpirit

Det siger de skønne kunder om Moving Spirit Soul Jewelry:

Det er en kæmpe ære og fornøjelse at skabe smykker, der gør en forskel og som har en dybere betydning, for hende der bærer dem. Det er hele “belønningen”.

” Mette er meget dedikeret til det hun laver og hun sørger altid for at finde det bedste udtryk is ind valg af smykker. Et feminint meget enkelt og fint udtryk.
Det taler til kvinden der ikke vil være prangende, men blot have noget helt særligt.

Kærligst
Flora ” – https://www.livsbevidsthed.dk


” Det er helt fantastisk smykke, der både er smukt og virkningsfulde. Dem der vinder er virkelig velsignet. Ved det da jeg er den heldige ejer af dette unikke smykke. Du er en smuk sjæl, at du forære dem væk og laver dem.🙏👼❤ ” – Karen


” Kære Mette.

Mange tak for svar.
Jeg vil bestille de øreringe med fjer og perler 🙂
Jeg er SÅ glad for mine engleøreringe
Katja “

” Engleøreringene er ankommet – og de var absolut værd at vente på 🙌🏻😊! Tak!
Glæder mig til de to armbånd, jeg har bestilt, fra din fine kollektion af smukke smykker ✨
Bedste hilsner,
Lotte “

” Åh det glæder mig rigtig meget. 
Tusind tak for din venlighed. 
Jeg har været så glad for den, den korte tid, jeg har haft den. 
Flot arbejde du laver ” – Helle

” Hei

Smykkene kom nyttårsaften, og jeg er super glad for de😊Flott innpakket og med en hyggelig hilsen var det en fornøyelse å pakke de opp. Jeg bruker de hver dag.

MVH

Elin “


” Vi har modtaget de smukke halskæder og har dem allerede på og mærker den kærlige energi. Tak, du har gjort os begge så lykkelige – hav en fantastisk dag, hilsener fra Mette og Karen “


” Kære Mette,

Tak for de smukke armbånd- samt personlig levering. 
Ønsker dig en glædelig jul,
Claudia “

” Jeg har modtaget perlehalskæden i dag. Tak for meget fin behandling. Alt helt perfekt. God jul og godt nytår.

venlig hilsen
Helen “

” Kære Mette

Tusind tak for dit svar, det er vigtigt at spørge en man synes udstråler god energi, og det gør du.

Ønsker dig det allerbedste med dine smukke smykker.

Ha en vidunderlig dag.

Kærlig hilsen

Anette “