Når du er i en udviklingsproces, hvor du bruger din bevidsthed aktivt til at flytte dig, gøre en forskel, bringe dine drømme til virkelighed, så ryger du sikkert ofte i fælden med at føle, at du ikke er kommet særlig langt. At du burde vide bedre. Burde være kommet længere. Men kære, prøv at standse op et øjeblik … Ligesom en bjergbestiger gør stop på sin rejse og med stolthed iagttager hvor langt han er kommet på rejsen. Han betragter det store landskab, han er omgivet, og det er dét, der gør ham klar til at fortsætte bestigningen. Derfor bør du gøre det samme

 
Til tider kan du måske være med hård ved dig selv og have indre dialoger om, at du burde være blevet klogere og være langt bedre til at håndtere livet, med alt det, du har været igennem.
 

Men tag en ny tilgang til dig selv. Du gør det så godt, du kan, og du kan ikke presse dig selv til mere visdom, flere resultater eller en anden bevidsthed. Med pres, forceren og kritik af dig selv kommer du ingen vegne. Og selvom du kommer “nogen vegne”, så føles det ikke godt indeni, når fremdriften sker på denne måde.

Se i stedet tilbage med kærlighed og accept af, at du har skullet det helt rigtige igennem, for at opnå bestemte erfaringer og læring.
 
Anerkend dig selv. Du har gjort det så godt. Slip grebet et øjeblik på alt støj på linjen. Hvil et øjeblik og se på din færd gennem livet med stolthed.
 
Kærligst Mette
 
Ps. Lotusblomsten er en så fin påmindelse om netop at se på skønheden i dig selv, alt omkring  dig og på din transformation. Den minder dig om dit potentiale til at få dine drømme til at blive til virkelighed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se alle sjælesmykker – besøg shoppen her