Vi elsker at skabe gode forbindelser med andre hjertebaserede virksomheder.

Her på siden finder du forhandlere af Moving Spirit Soul Jewelry eller firmaer/personer vi på anden måde samarbejder med:


N’ice

I denne personlige butik ved Amager Strand kan du både nyde kølige fristelser og forkæle dig med lækre, kvalitetsfulde, boheme ting til selv og dir hjem. Her finder du Moving Spirit’s smukke farverige perlearmbånd med krystal. Besøg N’ice på Øresundsvej 158, 2300 KBH S.

Se mere på: https://nice-amagerstrand.com


Fashionation

Fashionation er webshoppen hvor tøj, sko og accessories er valgt med kærlighed tilsat sjæl og charme.

Hos Fashionation er visionen, at du skal føle dig personligt serviceret og du skal føle dig velkommen – også selvom det er en webshop.

Se mere på: https://fashionation.dk


Mie Moltke

Den  6./9. holder Mie Moltke kvindefestivalen Together Now i Folketeatret – en dag fyldt med inspiration og kærlighed. Du får bl.a. en lækker goodie-bag fuld af skønne sager, bl.a. et gavekort på 150,- til smykker.

Se mere og køb din billet på: https://www.togethernow.dk

Falkenberg

Sko & Accessories, besøg butikkeni Frederiksberg Centret. Her finder du Moving Spirit Soul Jewelry’s smukke farverige perlearmbånd med krystaller.

Se mere på Instagram: https://www.instagram.com/falkenbergfrederiksberg/


Your Yoga Shop

Shop med hjertet – Yogatøj, yogaudstyr, syngeskåle, smykker mv.

Hos skønne Your Yoga Shop finder du også et stort udvalg af Moving Spirit Soul Jewelry

Se mere på:

https://youryogashop.dk


Yogaloft

Yogaloft er et smukt og autentisk yogastedm til huse i det gamle bryggeri i Nyråd – lidt udenfor Vordingborg. Den gamle bygning er istandsat med bevaring af den gamle “ånd” for øje,  hvilket giver stedet en fantastisk rummelighed, dejlig akustik og højt til loftet. I Yogaloft er der tid og rum til fordybelse, og du finder et fint udvalg af Moving Spirit Soul Jewelry’s symbol-smykker og perlearmbånd med krystal.


Moda Women

Skøn tøjforretning i Amager Centret, hvor betjeningen super personlig. 

Du finder butikken på 1. sal.

Se mere på Instagram: https://www.instagram.com/modawomen_amager/


Tina Kjersgaard Andersen – Energy Flow Healing

Tina tilbyder Energy Flow Healing I sin klinik i Give og som fjernhealing-sessioner og tilbyder også smykker fra Moving Spirit Soul Jewelry.

Følg hende på Facebook her og på Instagram her


Nordic Academy of Ayurveda

v/Maria Juhl

Mangler du inspiration til sundhed i det daglige? Kunne du tænke dig blide rygklap på vej op og kærlige spark bagi, når du falder tilbage i de gamle (u)vaner? Maria Juhl støtter dig i at være den bedste udgave af dig – sprudlende, energisk, stærk og sund – og holde fast i det! Hos Maria bliver du yderst proffessionelt og kærligt inspireret og guidet i yoga, meditation og ayurvedisk livsstil, og som medlem af MER LIVSENERGI universet får du rabat på Moving Spirit Soul Jewelry.

Se mere på:

https://nordicayurveda.com

 


Midt i

Magazinet til den voksne kvinde – her modtager du en fordel på Moving Spirit smykker når du tilmelder dig Midti’s nyhedsbrev.

Se mere på: https://midti.nu